Sven

Sven – SHE-Manager

Toen ik startte bij Engicon in September 2014 had ik me wel geïnformeerd over wat er zo allemaal gebeurde, maar ik had het onderschat … De projecten van Engicon zijn gevarieerder en uitdagender dan ik zelf had kunnen inschatten. Ik startte met de invulling van mijn taak en zag al snel dat mijn werkterrein zich niet enkel in Harelbeke bevond, maar ook op de verschillende constructiesite waar Engicon actief is.

Binnen Engicon kan je vrij zelfstandig werken en dat wordt ook van je verwacht. Het leuke is dat je telkens weer je aanpak en werkwijze in vraag moet stellen omwille van de nieuw projecten, nieuwe klanten en evoluerende markten. Het is dus geen standaard nine to five job waarbij je dagelijks dezelfde taken vervult, maar wel dagelijks opnieuw een uitdaging om de verschillende project gesmeerd te laten verlopen en om deze, samen met de projectteams, tot een goed einde te brengen.

Als je er dan bij neemt dat Engicon ook nog zijn veiligheids- en milieuzorgsysteem heeft laten certifiëren volgens ISO 14001:2015, OHSAS 18001 en VCA-P en dat deze systemen ook onderhouden moeten worden, dan zie je al snel in dat dit een steeds uitdagende en gevarieerde werkplek is.