Murielle

Murielle – Project Officer

Als schoolverlater wist ik niet welke kant ik uit wilde. Er waren zoveel mogelijkheden, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Na enkele jaren in het werkveld had ik al een betere kijk op welke job bij me paste. Ik wilde me inzetten voor een bedrijf; het liefst een internationale speler. Ik had echter geen zin om elke dag enkele uren in de auto door te brengen. Wat een geluk dat ik bij Geldof aan de slag kon!

Ik vind het super om deel uit te maken van een team. We willen allemaal het project tot een goed einde brengen en helpen elkaar waar nodig. Ik voel me gewaardeerd als Project Officer en als persoon. Ik kan mijn talenkennis onderhouden en geniet van het contact met collega’s, klanten en leveranciers. Af en toe mag ik mee naar de werf en dan kijk ik mijn ogen uit. Dan denk ik: “Hebben wij dit gerealiseerd? Wauw!” Verder ben ik tevreden over mijn loon én kan ik met de fiets naar het werk (waarvoor ik zelfs een kilometervergoeding ontvang).

Dankzij de flexibele werkuren kan ik dagelijks kiezen wanneer ik start met werken (tussen 7u – 9u). Er worden heel gezellige After Work-activiteiten georganiseerd (karting, deelname Midzomerrun Kortrijk, lasershooting, bowling, …). ’s Middags wordt er samen met collega’s gegeten in de refter of buiten op de picknickbanken (met of zonder parasol). Niet alleen op professioneel vlak, maar ook qua work-life balance zit het hier dus goed. Dit is ook duidelijk te zien aan de instroom van jonge collega’s.