Ben je benieuwd naar hoe het is om bij Geldof te werken? Onze medewerkers vertellen het je hieronder zelf !

Sophie – Marketing Communication Officer

Ik ben nog niet zo heel lang aan het werk bij Geldof, maar voel me er al helemaal thuis. Vanaf het eerste moment kreeg ik alle nodige informatie en ondersteuning en werd ik door verschillende personen opgevangen. Zowel voor werk-gerelateerde zaken, alsook tijdens de middagpauze of op after-work activiteiten.  Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor de marketing en… Lees meer “Sophie – Marketing Communication Officer”

Sophie Verhaeghe

Jurgen – Project Manager

Geldof is een leuk bedrijf om voor te werken wegens de technische uitdagende projecten, de werksfeer en de extralegale voordelen. In het bedrijf zijn er per discipline specialisten die de projecten technisch uitwerken en helpen meedenken bij innovatieve klanteneisen. Er worden regelmatig activiteiten buiten de werkuren georganiseerd waar je je collega’s in een informeel kader (beter) kunt leren kennen. Bij… Lees meer “Jurgen – Project Manager”

Jurgen Verstaete

Sven – SHE-Manager

Toen ik startte bij Engicon in September 2014 had ik me wel geïnformeerd over wat er zo allemaal gebeurde, maar ik had het onderschat … De projecten van Engicon zijn gevarieerder en uitdagender dan ik zelf had kunnen inschatten. Ik startte met de invulling van mijn taak en zag al snel dat mijn werkterrein zich niet enkel in Harelbeke bevond,… Lees meer “Sven – SHE-Manager”

Sven Vandekerckhove

Francis – Project Manager

Je vindt hier een aantrekkelijk totaalpakket. Er leeft een goede collegialiteit, je krijgt een goed loon en je hebt de mogelijkheid om door te groeien. Ik ben mijn carrière gestart bij Geldof een 17-tal jaar terug. Als student deed ik hier mijn stage en daarna mijn thesis. Toen heeft men mij de kans aangeboden om aan de slag te gaan… Lees meer “Francis – Project Manager”

Francis Roesbeke

Clemens – SBDM

In de periode 2000-2006 heb ik al voor Geldof gewerkt in de sales. Destijds was ik verantwoordelijk voor de sales in Duitstalig Europa. Maart 2017 ben ik teruggekomen bij Geldof en ben nu binnen de sales actief in Nederland, Scandinavië en de landen ten oosten van Nederland. Doordat ik ruim 10 jaar weg ben geweest bij Geldof kan ik goed… Lees meer “Clemens – SBDM”

Clemens Timmermans
Sales Business Development Manager

Murielle – Project Officer

Als schoolverlater wist ik niet welke kant ik uit wilde. Er waren zoveel mogelijkheden, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Na enkele jaren in het werkveld had ik al een betere kijk op welke job bij me paste. Ik wilde me inzetten voor een bedrijf; het liefst een internationale speler. Ik had echter geen zin om… Lees meer “Murielle – Project Officer”

Murielle Kesteloot

Jurgen – Intern Transport

Ik hou van de afwisseling in mijn job. Er zijn geen twee weken die hetzelfde zijn. Ondertussen werk ik al meer dan tien jaar bij Geldof en kan bij de anciens gerekend worden. Dit is het eerste bedrijf waar ik aan de slag ging en het was meteen het goede. Eerst was ik vier jaar actief in het magazijn waardoor… Lees meer “Jurgen – Intern Transport”

Jurgen Decocker

Isabelle – Internal Commercial Coordinator

Ik heb een enorm boeiende job dankzij de diversiteit in projecten, sectoren, type producten en het internationale karakter van de organisatie. Ik ben gestart een tiental jaar geleden als een van de eerste vrouwen hier bij Geldof. Ondertussen heb ik heel wat vrouwelijke collega’s bij gekregen en is de firma uitgegroeid tot een sterke, innovatieve en internationale speler. Dit laat… Lees meer “Isabelle – Internal Commercial Coordinator”

Isabelle Vermandele

Danny – Production Team Leader

Je krijgt de vrijheid om alles te organiseren zoals je dat zelf wilt. Geldof werkt vooral aan projecten op maat, dat vraagt om veel flexibiliteit. Het is een grote uitdaging om al die uiteenlopende onderdelen, van drukvaten tot transportbanden, tot een goed einde te brengen. Bij ons krijg je wel de vrijheid om alles te organiseren zoals je dat zelf… Lees meer “Danny – Production Team Leader”

Danny Vanoverbeke

Myrsini – Structural Engineer

Being a structural engineer in the industrial sector at Geldof is an exciting career choice! I started working at Geldof almost 2 years ago, as one of the first representatives of the international community within the engineering department. Having studied and worked in different countries such as Greece and The Netherlands, the choice to work for a company with big… Lees meer “Myrsini – Structural Engineer”

Myrsini Michalaki