Ce site est en néerlandais. Si vous ne connaissez pas la langue néerlandaise mais que vous souhaitez travailler dans notre entreprise, n’hésitez pas à nous contacter.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Geldof werk je mee aan totaalprojecten op internationale schaal. We bouwen Europa’s belangrijkste tankparken, innovatieve energiecentrales op biomassa en grote drukvaten voor raffinaderijen, de petrochemie en de gassector. Onze activiteitenmix en dynamische medewerkers zorgen jaar na jaar voor een sterke groei. We zijn dan ook steeds op zoek naar enthousiaste mensen om onze organisatie te versterken.

Bij Geldof kom je terecht in een groeiend bedrijf. Werken bij ons betekent elke dag opnieuw de uitdaging aangaan om samen grenzen te verleggen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen en ontplooien. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan innovatieve projecten die je creativiteit en je vaardigheden versterken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met strikte deadlines en een streven naar de beste resultaten.

Lees meer →

Je krijgt de vrijheid om alles te organiseren zoals je dat zelf wilt.

Danny Vanoverbeke
Danny VanoverbekeProduction Team Leader

Je krijgt de kans om zelf je traject uit te stippelen en om kennis en ervaring op te doen.

Frederique Natran
Frederique NatranLasser-Monteerder

Hier kan je rekenen op werkzekerheid en doorgroei- mogelijkheden.

Gregory D’Hondt
Gregory D’HondtSchilder-Straler

k hou van de afwisseling in mijn job. Er zijn geen twee weken die hetzelfde zijn.

Jurgen Decocker
Jurgen DecockerIntern transport

Je vindt hier een aantrekkelijk totaalpakket. Er leeft een goede collegialiteit, je krijgt een goed loon en je hebt de mogelijkheid om door te groeien.

Francis Roesbeke
Francis RoesbekeProject Manager

Ik heb een enorm boeiende job dankzij de diversiteit in projecten, sectoren, type producten en het internationale karakter van de organisatie.

Isabelle Vermandele
Isabelle VermandeleInternal Commercial Coordinator

Bij Geldof zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde en geëngageerde medewerkers met uiteenlopende opleiding en ervaring.

Studenten die op zoek zijn naar een stageplaats zijn bij ons zeker welkom.

Lees meer →

Ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken? Ontdek onze vacatures en solliciteer voor de job die bij jou past.

Vind je momenteel niet de vacatures die je zoekt? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren. We bekijken jouw sollicitatie met aandacht en contacteren je wanneer er een relevante vacature vrijkomt.

Lees meer →

Aarzel niet ons te contacteren mocht je bijkomende vragen hebben of extra info wensen!

Contacteer ons →