Q&A

Er staat momenteel geen relevante vacature open voor mij maar ik zou toch graag mijn cv bezorgen. Hoe ga ik te werk?

Als jij hier graag wil werken, laat het ons dan zeker weten. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ook al zijn er momenteel geen relevante openstaande vacatures voor jou, aarzel zeker niet om toch ons contactformulier in te vullen. Daarin kan je kort uitleggen waarom je graag bij ons aan de slag zou gaan en in welke afdeling. We houden al jouw gegevens zorgvuldig bij en nemen contact met jou op wanneer er een relevante job vrij komt. Anderzijds raden we je aan om geregeld een kijkje te komen nemen op deze site. Onze vacatures worden regelmatig bijgewerkt.

Ik heb nog extra vragen omtrent een vacature die mij interesseert. Waar kan ik hiervoor terecht?

Je kan ons steeds via het contactformulier op deze jobsite jouw vragen doorsturen. Een van onze HR-medewerkers neemt dan binnen de kortste keren contact met je op om samen jouw vragen te doorlopen.

Ik wil graag stage lopen bij jullie. Is dat steeds mogelijk?

We vinden het altijd fijn om studenten in onze organisatie te verwelkomen voor een eerste werkervaring. Aan de andere kant brengen zij een frisse blik op bepaalde zaken en inspireren ons om de dingen anders te bekijken. Aanvragen voor stages kunnen steeds gedaan worden via het contactformulier op deze jobsite. Vergeet zeker niet jouw motivatiebrief en cv te bezorgen. Onze HR-medewerkers laten je dan zeker iets weten. We willen je graag een kwalitatieve stage bieden waarin er ruimte is voor voldoende ontplooiingsmogelijkheden en ervaringen. Daarom hanteren we voor stages in bepaalde afdelingen een minimumduur.

Wat gebeurt er met mijn cv en persoonlijke gegevens wanneer ik die naar jullie stuur?

Alle informatie, cv’s en vragen die wij ontvangen komen terecht bij onze HR-dienst. Daar worden al deze gegevens ook zorgvuldig bewaard. Onze medewerkers behandelen jouw persoonlijke gegevens met zorg en hanteren de wetten van de privacy. Je kan dus rekenen op 100% discretie en gerust jouw gegevens en/of vragen delen met ons. Neem ook een kijkje bij onze gebruiksvoorwaarden waar je meer informatie kan vinden over onze privacy policy.