Werken bij Geldof

Bij Geldof kom je terecht in een groeiend bedrijf. Werken bij ons betekent elke dag opnieuw de uitdaging aangaan om samen grenzen te verleggen. Daarbij zorgen we ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen en ontplooien. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan innovatieve projecten die je creativiteit en je vaardigheden versterken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met strikte deadlines en een streven naar de beste resultaten.

Je staat er bij ons niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van collega’s en je krijgt de vrijheid om je professioneel te ontwikkelen. Dankzij de persoonlijke groei die onze medewerkers opbouwen, kunnen we ook als bedrijf meegroeien en evolueren. We vinden het dan ook belangrijk om te zorgen voor een goede en collegiale sfeer met ruimte om bij te leren. Je kan rekenen op waardering voor het geleverde werk.

We werken samen aan uiteenlopende projecten die we van A tot Z uitvoeren. Daardoor zoeken we steeds geëngageerde, nieuwe mensen met de juiste competenties voor managementfuncties, operationele functies en functies voor productie, engineering, marketing, aankoop, administratie, verkoop, ict, legal, HR en finance.

Ontdek onze vacatures en lees enkele getuigenissen van jouw collega’s. Natuurlijk kan je ons altijd contacteren mocht je vragen hebben of bijkomende informatie wensen.

Ben jij een van de enthousiaste personen die wij zoeken om bij ons aan de slag te gaan?

Productie

Eens de planning en de activiteiten opgesteld zijn, geven de medewerkers in onze ateliers vorm aan het project. Je werkt mee aan de productie van de onderdelen die een project leven inblazen. Je helpt om de realisatie ervan tot een goed einde te brengen.

Engineering

Alles start met een goed concept. Daarvoor doen wij beroep op onze technische afdeling. Zij ontvangen de briefing van de klant en kennen zijn wensen. Die zetten ze om naar een concept dat via 3D-software tot leven komt. Daarna voeren onze ingenieurs alle nodige berekeningen uit zodat we zeker zijn van de sterkte en de kwaliteit van de constructie. Vooraleer we tot een finaal plan komen, zitten verschillende productiespecialisten samen om de haalbaarheid ervan te bespreken. Zij maken aanpassingen waar nodig. Pas dan is het plan klaar voor uitvoering.

Andere afdelingen

Onze ondersteunende diensten zorgen er niet alleen voor dat er voldoende projecten zijn, ze garanderen ook dat we ze correct kunnen uitvoeren. Om ons bedrijf goed te doen functioneren, steunen we op diensten zoals administratie, personeelsbeheer, boekhouding, informatica, aankoop, een juridische afdeling, onderhoud, veiligheid en andere. Ook om deze diensten te versterken, doen we beroep op medewerkers met uiteenlopende ervaring.